Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 15 juni 2012

Mondeling examen Tino

Gisterenochtend werden we wakker met een natte sneeuwbui en 2 graden boven nul. Wel een apart gezicht, sneeuwvlokken die uit de lucht komen vallen met op de achtergrond allemaal groene bomen. Volgens de noren is dit niet echt gewoon weer voor de maand juni. Op Facebook stonden ook allemaal berichtjes hierover.
Natte sneeuwbui in juni
Vanochtend had Tino zijn mondeling examen voor het vak Natuur. Hij mocht het in het engels doen en het gedeelte over zijn werk op de boerderij van Bjørk moest in het noors. Hij had 2 dagen om een presentatie voor te bereiden. Hij had een A4 meegekregen, waarop, in het noors, stond wat precies de bedoeling was. Matjo heeft hem nog geholpen met het opzoeken van 3 verschillende kruiden in 1 van mijn kruidengidsen. Loreena had nog een aantekenschriftje van het vak Biologie op het Rijks in Bergen op Zoom, dat vanochtend nog tevoorschijn gehaald moest worden, omdat Tino "even" het een en ander vergeten was. Ik schoot gelijk helemaal in de stress, want erg veel had hij er niet aan gedaan.

Het examen was om 9 uur en om half 10 was hij weer terug thuis. De presentatie moest een kwartier duren, dus dat kon wel. Volgens hem zeiden de 2 dames van de examencommissie dat ze "impressed" (onder de indruk) waren. Om 13.15 uur moest hij weer op school zijn om zijn cijfer te horen. Dus is hij zojuist naar school geweest. Ik vond het best wel spannend, eerlijk gezegd. Hij kon een cijfer halen van 1 (laagste) tot 6 (hoogste) en hij kreeg een ......... 5!!! Geweldig! Ik ben dan ook supertrots op hem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten