Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 20 juni 2012

Groen, groen, groen

Dat is wel opvallend hier, hoe groen het wel niet is. De zomer wil ook hier niet echt opschieten, maar gelukkig is het hier niet zo nat als in Nederland. Alleen kouder. Maar groen is het wel! Het gras in onze achtertuin wordt door de gemeente gemaait, heel handig. Rondom het grasveld hebben we nu een mooie border met bloeiend onkruid. En ik vind het eigenlijk ook heel mooi, al die bloeiende planten, ook al is het "onkruid", dus laat ik het lekker allemaal staan.

De waterval in het groen.
Gedeelte van de achtertuin met de bloeiende onkruidborder.
Loreena na afloop van het afsluitingsfeest.
Gisterenavond was het afsluitingsbal op school. Loreena is natuurlijk gegaan, in haar nieuwe jurkje. Dat heeft ze, samen met haar vriendinnen, gekocht toen we in Nederland waren voor de begrafenis van Matjo's vader. Ze heeft ook nog nieuwe schoenen gekregen, met hoge hakken. Ze groeit hard, en daarom waren er een aantal "hoge hakken" schoenen te klein geworden. Tino had geen zin, maar die is vanavond aan de beurt. Dat is het afsluitingsfeest voor de 10e klas en krijgt hij zijn diploma/getuigschrift.

Aan het eind van de middag arriveren mijn zwager en schoonzus uit Nederland met de camper. Gisterenavond zaten ze in Otta, hier 180 km vandaan. Gisterenavond was trouwens ook de laatste koorrepetitie voor de zomer. We hebben geoefend voor het verjaardagsfeest van Kari a.s. zaterdag en ook al een voorproefje gedaan voor de kerst. En dat belooft erg mooi te worden.
Voor a.s. zaterdag heb ik gelukkig vervanging kunnen regelen voor het wacht lopen in de Dølmotunet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten