Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 22 juni 2012

Diplomauitreiking Tino en wandeltocht

Woensdag eind van de middag zijn René en Ineke gearriveerd met hun camper. 's Avonds zijn ze meegegaan naar de diplomauitreiking van Tino. Dat was een hele happening. Het begon om half 8. Eerst een toespraakje van de rector, samen iets zingen, toespraken van gemeenteambtenaren en toen ging de hele 10e klas op het podium staan, met uitzondering van Tino, want die had daar echt geen zin in. Vervolgens kregen we een optreden van ze. Ze hadden op verschillende bekende popdeuntjes een noorse tekst gemaakt en dat werd uit volle borst gezongen. Torill, de collega van Matjo, en haar man waren bij ons aan tafel komen zitten. Hun dochter zit ook in de 10e. Ze vertelde dat de kinderen hier al van kleuterschoolleeftijd aan op het podium staan en dat dus helemaal gewend waren.

Tino krijgt zijn diploma.
Na het optreden nog een diashow van de Rondane trip, die ze aan het begin van het schooljaar gemaakt hadden. 3 dagen trekken door het Rondane Nationaal Park. Wat een mooie beelden kregen we te zien. Helaas heeft Tino deze trip gemist, omdat we toen nog niet in Tolga woonden. Maar wel een leuk voorproefje voor wat Loreena te wachten staat.
Hierna pauze, met allemaal lekkers. En na de pauze weer een paar toespraken en toen eindelijk de officiële uitreiking. Rond kwart voor elf was alles achter de rug.
De 10e klas na de diplomauitreiking.

Donderdagmiddag had Matjo vrij genomen, zodat we met z'n vieren (Matjo en ik en René en Ineke) een lekkere wandeltocht konden maken. Die was 15 km in totaal. Het weer was prachtig, blauwe luchten met witte schapenwolken en heel veel zon bij een temperatuur van 19 graden. Weer genoten van de vele uit- en vergezichten en lekker bijgekletst tijdens het wandelen. We zijn dit keer met de auto naar een beginpunt gereden, anders was de wandeling nog een km of 10 langer geweest. En 15 km was dit keer meer dan genoeg. 's Avonds hebben we lekker buiten gegeten met z'n allen.

Even pauzeren bij het Båttjønna meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten