Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

donderdag 23 februari 2012

Naar het skicentrum op de Hummelfjell in Os.

Vandaag zijn we naar het skicentrum gereden, zo'n 20 minuten rijden met de auto van ons vandaan. Tino en Loreena wilden graag proberen te snowboarden. Loreena had in Nederland al eens een proefles gedaan, Tino had alleen nog maar een beetje geskiet in Oostenrijk met school vorig jaar. Jasper en Frank gingen skieen en Ellen en ik wilden graag langlaufen, maar de langlaufuitrusting was helaas niet te huur. De rest wel. De prijzen vielen mee. Voor een snowboard of ski's, schoenen en helm was je 180 kr per kind kwijt voor 3 uur.Jasper ging al heel snel als een speer naar beneden. Volgens mij heeft hij er talent voor. Ook Frank kreeg al snel de smaak te pakken. Loreena moest eerst weer even wennen, maar kreeg ook de slag te pakken. Hard ging het nog niet, maar ze kwam op het laatst redelijk goed naar beneden. Met Tino ging het nog niet zo best. Het was voor hem voor het eerst dat hij op een snowboard stond, dus dat is hem ook niet kwalijk te nemen. Volgend winterseizoen willen zowel Loreena als Tino op snowboardles.
Ellen en ik wilden dus gaan langlaufen, maar dat ging dus niet. We hebben daarom onze kids maar aangemoedigd, foto's genomen en zijn op den duur, met Tino, nog een eindje gaan wandelen langs een langlaufloipe. Die waren er wel, maar dat moest je dus met je eigen uitrusting doen.

De laatste dagen was de temperatuur hier boven nul, dus wat dooi. Vandaag reed ik dan ook over asfalt in plaats van over aangestampte sneeuw. Wel weer even wennen hoor. Ook het ijs in de rivier is aan het smelten. Maar over het weer hebben we niks te klagen. Gisteren en eergisteren waren schitterende dagen, vandaag wat meer bewolkt en later in de middag begon het te ijsregenen en nu sneeuwt het weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten