Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 26 februari 2012

Einde van de wintervakantie

Vandaag is het de laatste dag van de wintervakantie. Het bezoek uit Nederland is gisterenmorgen weer vertrokken, Matjo heeft ze naar het station in Hamar gebracht. Het was ineens vreemd stil toen ze weg waren. We hebben dan ook een hele intensieve week achter de rug, waarin we een heleboel leuke dingen met elkaar hebben gedaan.
Matjo was gisteren ook nog jarig, maar dit hebben we niet echt gevierd. We hebben 's avonds lekker naar een dvd gekeken (The 3 musketeers) en lekker chocoladepindacake gegeten. Vandaag een rustige dag. Ik vertrek straks naar Hodalen om Koniginnedag door te spreken. Misschien dat Tino en Loreena mee gaan. Matjo blijft thuis.
Morgen gaan de kinderen weer naar school en Matjo weer naar zijn werk. Morgenavond weer noorse les en dinsdagavond weer koor. Voor de rest staan er geen spannende dingen op het programma deze week.
Matjo is op zoek naar iets wat hij in zijn vrije tijd kan gaan doen. In Nederland deed hij aan Tai Chi, maar dat is hier in Noorwegen alleen in Oslo en Kristiansand te vinden, een beetje ver weg dus. Verder is er op dat gebied niet veel te doen. Hier in Tolga is er veel te doen op het gebied van muziek en zang, maar dat is niet echt iets voor hem. Verder natuurlijk het jagen, maar dat vindt hij helemaal niks. Dus is het nog zoeken naar iets wat bij hem past. In de weekenden maken we wel vaak een langere wandeling en als de sneeuw weg is, gaan we dat zeker nog meer doen. Dan maken we er een dagtocht van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten