Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

maandag 2 januari 2012

Nieuwjaar wensen in Noorwegen

Matjo vroeg zijn collega vandaag hoe de Noren elkaar nieuwjaar wensen. Nou, dat bleek niet op een speciale manier te gaan. Gewoon vanachter het bureau even Godt Nyttår roepen en dat was het. Nou, zei Matjo toen, dat doen we in Nederland toch anders. Daar geef je elkaar een hand en een vrouwelijke collega krijgt ook nog 3 zoenen, waarna hij zijn vrouwelijke collega dus 3 zoenen gaf. Die houden we erin, zei de directeur van de fabriek toen.

Verder had hij nog een kerstkaart gekregen van zijn directe bazin, Brenda. Die was 'delighted' dat ze hem in haar team had en ze keek er erg naar uit het komende jaar verder met hem te werken. Verder zei ze nog: "I know you will bring a new dimension to the business". Zo, dat waren weer een paar flinke veren, dus. Leuk hoor, dat ze zo blij met hem zijn :-).

2 opmerkingen:

  1. Hoi Colinda, al een tijd lees ik stilletjes je blog. Vandaag wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen. Als ik het zo lees zijn jullie in Tolga behoorlijk op je plekkie terechtgekomen. Groet, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Martijn van Rooij3 januari 2012 om 22:29

    Ligt er maar net aan welke collega's je hebt hoor. Hier heb ik de nodige collega's een hand gegeven of omhelst :)

    BeantwoordenVerwijderen