Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 9 november 2011

Even snel

Nog even snel een berichtje, want Tino wil ook nog op het internet en we hebben nog steeds geen eigen internetverbinding, dus weer bij Malmplassen.
Sinds gisteren vriest het hier ook overdag, vanochtend was het -7 graden. Zonnetje erbij, dus heerlijk weer. Lekker om te wandelen met Balto, want daar zijn hier veel mogelijkheden voor.
We zijn nu aan het lawaai van de waterval gewend. Het klinkt een beetje alsof het continue hard waait. En waaien doet het hier niet veel, dus dat is best wel gek.
Loreena vindt het leuk op school en heeft gelijk contact met verschillende klasgenoten. De boeken zijn hetzelfde als in Åseral, behalve bij engels. Tot haar grote vreugde schenken haar klasgenoten hier wat meer aandacht aan hun kleding dan in Åseral. Daar liepen ze vaak met joggingbroeken aan en dat is niks voor Loreena!
A.s zaterdag gaan we winkelen in Tynset. Volgens Dorthe (van de Kommune) gaan alle locals daar winkelen, zelfs mensen uit Røros. Røros is volgens haar meer voor de toeristen.
6 december is er dus de kerstbijeenkomst voor de Nederlanders hier in de kommune. 9 december is er een kerstbuffet op Matjo z'n werk, waar ik ook voor ben uitgenodigd. En a.s. zondag gaan we naar Peter en Ingrid in Øversjødalen om te bespreken welke nederlandse tradities we samen gaan vieren met andere Nederlanders hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten