Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 5 oktober 2011

Shoppen

Vanochtend zijn we iets na half 9 richting Sørlandsparken vertrokken, iets over tienen kwamen we aan. Eerst maar naar de Coop obs, waar we voor Loreena een lekkere, dikke winterjas hebben gekocht en voor Matjo een supermuts.Daarna zijn we wat gaan eten en toen hebben we ons gesplitst. De mannen gingen hun ding doen en wij (Loreena en ik) onze vrouwendingen. We hebben gezellig geshopt, zijn verschillende winkels ingeweest, samen de pashokjes in en om half 3 hadden we alles.
Met de mannen ging het minder. Tino had het al snel gezien en ook de spijkerbroeken voor Matjo hadden wat voeten in de aarde. Ze zijn er toch nog in geslaagd om een jas en ook een supermuts voor Tino te kopen en voor Matjo een paar nieuwe spijkerbroeken.
We hebben toen maar eerst met z'n viertjes nog was gedronken en toen ben ik met Matjo nog om een nette trui geweest voor op z'n werk. Rond half 4 zijn we weer vertrokken en om een uur of vijf waren we weer thuis, waar Loreena en ik een modeshow hebben gehouden voor de mannen.
Leuke dag, wel vermoeiend, lekker op tijd naar bed dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten