Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

dinsdag 4 oktober 2011

Plan de campagne

Matjo gaat dus werken voor Scandinavian Business Seating. Het hoofdkantoor staat in Oslo en er staan fabrieken in Røros en in Zweden. Verder zijn er nog vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland. In Nederland zijn er 2 vestigingen, 1 in Etten-Leur en 1 in Dordrecht. Het bedrijf maakt kantoor- en kantinemeubilair. Matjo is straks verantwoordelijk voor alles wat met kwaliteit en veiligheid te maken heeft, hetzelfde werk dus als wat hij de afgelopen 10 jaar als zelfstandig adviseur in Nederland heeft gedaan.

A.s. zondagmorgen heel vroeg vertrekt hij met de auto richting Røros. We zijn nog een onderkomen aan het regelen, we hebben 2 dingen op het oog: een motelletje in Røros en iets in Tolga. Maandag begint hij dan met zijn baan. Vandaag kreeg ik nog een telefoontje van Knut Sagbakken, de contactpersoon van Placement, die bij de Tolga Kommune werkt. Hij is volgende week maandag en dinsdag weg, maar volgende week woensdag belt hij Matjo en dan gaan ze samen een aantal (huur)huizen bekijken. Deze week gaat Knut nog op zoek naar andere huizen dan degene die op de website van Tolga Kommune staan.

Zodra we een huis hebben en bekend is wanneer we daar in kunnen trekken, spreken we een verhuisdatum af met een verhuisbedrijf. Matjo komt een paar dagen voor de verhuisdatum dan naar Åseral. Op de verhuisdatum brengt hij mij en Loreena tegen het eind van de middag naar Kristiansand, waar wij een nachtje door gaan brengen in een hotel dichtbij het station. De volgende dag nemen Loreena en ik dan de trein naar Tolga, een rit van een uur of 12, met 2 overstappen. Eentje in Oslo en eentje in Hamar. We komen dan 's avonds rond kwart over 7 aan in Tolga.

Matjo en Tino brengen dan nog een nachtje door in het dan lege huis op luchtbedden, samen met de dieren. De volgende ochtend vroeg stoppen ze de katten in de vervoersmanden, pakken de laatste spullen in en gaan dan met de katten en Balto met de auto naar Tolga. Volgens Google maps is de snelste route via de E18 en R3 en zou 9 uur en 51 minuten duren. Aangezien er af en toe natuurlijk gestopt wordt en er wegwerkzaamheden zijn op de E6, gaat dat uiteraard langer duren. Het is de bedoeling dat Matjo ons 's avonds op komt halen van het station in Tolga.

Dit is het plan wat we op dit moment hebben, maar dat staat nog niet vast, er kan nog vanalles veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten