Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

maandag 3 oktober 2011

Regelen

Ja, ja, het grote regelen is weer begonnen. Vandaag allerlei mailtjes eruit gestuurd, o.a. naar de school hier dat we gaan verhuizen en of ze de papieren van Tino naar de PPT (schoolbegeleidingsdienst) in Tynset willen sturen. Mail naar de PPT in Tynset met alle gegevens die ik zelf over Tino heb. Mail naar de school in Tolga om Loreena daar aan te melden. Offertes aangevraagd bij verschillende verhuisbedrijven en zo kan ik nog even door gaan.

Het bedrijf waar Matjo gaat werken heet Scandinavian Business Seating en we kregen vandaag bericht dat ze een vergoeding in de verhuiskosten willen geven. Nou, da's altijd lekker! Ze zijn, als ik hun reacties in mails lees, erg blij dat Matjo bij hun komt werken.

Morgen komt Telenor om een internetverbinding hier aan te leggen. De contactpersoon van Placement heeft dat op ons verzoek voor ons geregeld. Zouden we dan op het laatste moment hier dan toch een fatsoenlijke internetverbinding krijgen? Zo eentje die altijd werkt en niet een paar dagen wel, een paar dagen niet, 's morgens wel, 's middags weer niet en 's avonds een beetje? We zullen het wel beleven morgen.

Tino ziet de verhuizing naar Tolga wel zitten, hij zit voor zijn gevoel hier een beetje vast. Loreena weet het niet wat ze ervan moet denken. Zij laat hier wel weer vriendinnetjes achter en dat is natuurlijk nooit leuk. Aan de andere kant zijn er in Tolga en omgeving heel veel mogelijkheden voor paardrijden en dat is natuurlijk wel leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten