Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 22 april 2012

Geweldig weer

Gisteren had Loreena een concert met het Skolekorps in Tynset in het kader van de Werelddag voor kinderen. Wij zijn niet mee geweest, maar Yvonne en Theo wel. Yvonne heeft nog een paar foto's genomen:
Het Skolekorps tijdens het concert in Tynset, Loreena staat rechts achterin.


Wij zijn gisteren gewoon boodschappen gaan doen in Tynset, waar Tino nog wat nieuwe kleren voor zichzelf heeft gekocht. In de 2e helft van de middag kwamen Peter, Ingrid en Femke op bezoek en zijn gezellig blijven eten.

Vandaag is het werkelijk schitterend weer! Een uitgelezen kans voor een geweldige wandeling. We zijn om 12 uur vertrokken vanuit ons huis. Tino ging ook mee. We waren een kleine 4 km onderweg, toen hij weer terug wilde. Hij vond het wel genoeg zo. Maar wij hadden een mooie route uitgestippeld en wilden nog lang niet terug. Dus hij moest mee verder van ons, onder flinke protesten van zijn kant. Hoezo, pubergedrag?
Tino had het totaal niet naar zijn zin.
Maar wij, Matjo en ik, hebben het weer geweldig naar ons zin gehad. Wat wonen we toch in een prachtige omgeving!


In de map "Foto's en filmpjes april 2012" nog veel meer mooie foto's van deze wandeling en ook een filmpje van het melk geven van de puppies bij Mel en Nigel afgelopen donderdag 21 april.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten