Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zaterdag 7 april 2012

Bezigheden in de paasvakantie

Donderdag was even een rustdag, want ik had behoorlijke spierpijn van de langlauftocht van woensdag. Tja, wie gaat er dan ook ineens 6 km langlaufen, haha. Da's vragen om problemen. Maar ik ben toch blij dat ik het gedaan heb.

Gisteren (vrijdag) zijn we naar Mel en Nigel geweest. Ze hebben 2 puppies, die nu 2 weken oud zijn, waarvan de moederhond geen melk produceert. Dus die moeten met de hand melk gegeven worden. Wij mochten het gisteren ook doen. Erg lief hoor, van die kleine ieniemienie hondjes. Bij de ene zaten de oogjes nog dicht. De moederhond bleek sinds een dag gelukkig weer wat melk te produceren. Na het bezoek aan Mel en Nigel, zijn we nog doorgereden naar Oversjødalen, even bij Peter en Ingrid langs, waar het zoals altijd weer erg gezellig was. Op de terugweg nog wat mooie foto's geschoten. Het is dat Oversjødalen nogal ver van Tolga ligt (40 km), anders zou ik er best willen wonen. Het ligt er namelijk schitterend.
Oversjødalen
Vannacht heeft het flink gevroren. Toen Matjo om 8 uur boven kwam (onze slaapkamer is beneden), gaf de thermometer nog -13 aan. En toen hij uit het keukenraam keek, viel hem iets geks op. Het waterpeil in de stroom naast ons huis stond wel heel erg hoog! Er is waarschijnlijk een blok sneeuw/ijs in gevallen, dat de stroom blokkeert. En daardoor loopt het water nu over de sneeuw verder.
De geblokkeerde beek.
Vandaag gaan we weer de wekelijkse boodschappen halen bij de Kiwi in Tynset en morgen hebben we nog een verjaardag. 

1 opmerking:

  1. Prettig pasen! Wel vreemd om over afgebroken stukken ijs te lezen terwijl we hier al weer een periode "warm" weer gehad hebben!

    BeantwoordenVerwijderen