Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 3 juli 2011

Poetsen

Vandaag heel veel schoongemaakt. De keuken, wc en badkamer zijn van top tot teen helemaal gedaan. Het was ook wel nodig. Matjo en Piet hebben nog een kast die hier nog stond uit elkaar gehaald en de keukendeur eruit gehaald. Piet heeft diverse lades uit de keuken gerepareerd. Die vielen van ellende uit elkaar, letterlijk. Verder nog een beetje gewandeld.

Arna kwam aan het eind van de ochtend haar 2-pits fornuisje brengen. Dat mogen we zolang lenen, totdat we er zelf een aangeschaft hebben. Ook mochten we campingstoelen, een campingtafel en pannen van haar lenen. Ik was vergeten pannen mee te nemen.

Morgenochtend om 9 uur worden we verwacht op het gemeentehuis. We gaan dan kijken welke mankementen het huis nog vertoond (dat zijn er hier en daar een paar) en ook gaan we het huurcontract tekenen. Verder krijgen we nog gelegenheid allerlei vragen te stellen. Verder willen we nog naar Evje, een plaatsje hier 30 km vandaan, waar ze meerdere winkels hebben. We hebben nog wat dingen nodig, zoals een hand- en theedoek, die was ik ook vergeten, een rolgordijn voor de kamer van Tino en misschien ook 1 voor de badkamer, plakplastic voor de lades in de keuken en de kast in de badkamer en nog wat dingetjes. En dan natuurlijk weer verder poetsen, de kasten in de slaapkamers bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten