Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 4 mei 2011

4 mei

Gisterenavond zijn we om 18.00 uur vertrokken uit Tholen. Na zo'n beroemde 'umleitung' en verschillende wegwerkzaamheden in Duitsland, arriveerden we om 10 uur bij de haven in Hirthals. Deze keer gingen we over met de Fjordlijn. Die hebben zo'n catamaran, waarmee we in 2 uur en een kwartier in Kristiansand zaten.

De Fjord Cat van Fjordline
Toen we richting Åseral reden, viel Tino als een blok in slaap. En het viel ons weer op hoe mooi Noorwegen is.
Om iets over half vier reden we richting Kyrkjebygde, maar eerst zijn we langs ons huurhuis gereden. Het liefst had ik al door de ramen gegluurd, maar dat hebben we toch maar niet gedaan. Om kwart voor vier waren we bij het huurappartement in het gele huis, waar Arna ook net was gearriveerd. Ze belde gelijk Martijn, die met Anna Tomine (zijn dochter van 5) onze richting kwam. Arna bereidde weer heerlijk traditioneel noors eten voor ons klaar. Læpsa, dunne pannekoeken van aardappelmeel, waar je allerlei heerlijks tussen kon stoppen. Zelfs Tino heeft het een en ander geprobeerd, wat voor hem zeer uniek is. Hij probeert toch wel steeds meer dingen te eten, die hij nooit geproefd heeft.

Het gele huis, waarin ons appartementje zich bevindt.
Het is nu bijna half 7 en Tino en Loreena zijn met Martijn mee om zijn schapen en geiten eten te geven. Het weer is schitterend, stralende zon met een graad of 13 toen we vanmiddag aankwamen. En de omgeving is zo mogelijk nog mooier. Goh, dat we hier straks gaan wonen, helemaal te gek!
Morgenochtend worden we om 9 uur in het Rådhus verwacht. Loreena mag gelijk een les bijwonen, ben benieuwd wat dat gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten