Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 29 april 2011

Voorbereidingen

De voorbereidingen voor ons tripje naar Åseral volgende week zijn in volle gang. We hebben gisteren van Arna alle afspraken doorgekregen. Donderdagochtend eerst even praten met verschillende mensen uit de gemeente, daarna naar de school in Kyrkebygde en 's middags naar de school in Byremo. Vrijdagmorgen krijgen we een rondleiding ons huurappartement/huis. Dat worden een paar inspannende dagen! Maar we hebben er veel zin in.
Janet van Placement belde nog om te vragen wat er allemaal gebeurd was bij ons thuis. Ontzettend aardig en attent vond ik dat. We (= zus, broertje en ik) zijn vollop bezig alle zaken van mijn vader af te wikkelen. Gisteren hebben we heel veel gedaan, veel dingen opgezegd en spullen die niemand kon gebruiken verkocht (o.a. het orgel, dat hij in februari j.l. gekocht had en waarmee hij zo ontzettend blij was).
Matjo heeft nu 5 sollicitaties lopen, 2 in de buurt of in Åseral en 3 in Kristiansand, bij internationaal georienteerde bedrijven. Verder is hij bezig om zijn agentschap in te schrijven in de noorse KvK, zodat hij daar ook mee aan de gang kan gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten