Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 10 april 2011

Voorlopig koopcontract

Afgelopen woensdag hebben we het voorlopig koopcontract getekend. De koper heeft het donderdag gedaan en we hebben het inmiddels in huis. Vrijdagmiddag is de aankoopkeuring geweest en volgens de inspecteur kon hij niets heftigs vinden. Dat hadden we eigenlijk ook niet verwacht, het huis is immers nog maar 18 jaar oud.
Verder veel leuke en positieve reacties gehad van collega's en kennissen op het nieuws dat ons huis verkocht is. De meest gehoorde reactie was toch wel: dat is nog snel gegaan! En dat is natuurlijk ook zo. Het huis heeft in totaal 3,5 maand te koop gestaan, dan dat is gezien de huidige markt niet lang. En het dan ook nog verkopen voor de prijs die je wilde is natuurlijk helemaal top.
Ik heb inmiddels 3 offertes binnen van verhuisbedrijven. Dinsdag 19 april komt er nog een verhuisadviseur langs van Van Egeraat, een verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom. En dan gaan we kijken bij welk bedrijf we het beste krijgen voor ons geld. De prijzen die we tot nu toe opgekregen hebben varieren van 3500 tot 4300 euro. Dat lijkt misschien veel, maar daar zit o.a. ook de douaneverklaringen in. En dat is wel zo makkelijk, want als je dat zelf moet doen, haal je je toch wel een hoop geregel op je hals. En regelen moeten we al genoeg!
We zijn nu ook aan het denken aan eventuele afscheidsfeestjes. Eerst wilde ik 1 groot feest geven, maar van dat idee zijn we afgestapt. Het lijkt ons leuker om het klein te houden. En dat zouden dan een aantal kleine feestjes worden. Een straatbarbecue met de buren bijvoorbeeld en ook een barbecue voor mijn familie. Om maar eens iets te noemen. We zijn er nog niet uit, maar we willen dit pas echt gaan regelen als we terug zijn uit Noorwegen in mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten