Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 19 juni 2013

Lentebal

Gisterenavond had ik met het koor het seizoensafsluitingsconcert in Øversjødalen. Het was een gezellige avond en we hebben lekker gezongen. In de pauze gratis koffie en gebak, door de koorleden verzorgd en ook nog een loterij met prijzen, ook door de koorleden verzorgd. Ik was om half 12 's avonds weer thuis. Loreena was ook net thuis, want die had gisterenavond het lentebal. Mijn moeder is expres zo lang gebleven, zodat ze Loreena in haar mooie jurk nog kon zien.




Tino heeft nu zomervakantie. Gisteren is hij nog met de hele 1e klas (24 in totaal) de bergen rond Alvdal in geweest, met begeleiding van een aantal leraren. Hij heeft samen met een klasgenote een aantal toppen beklommen en heeft het uitstekend naar zijn zin gehad. Hij heeft prachtige foto's gemaakt, hieronder zie je er een paar:

 

 

Loreena heeft vandaag en morgen nog wat sporttoernooien op school en dan is het vrijdag ook de laatste dag voor haar. En dan 8 weken zomervakantie! Voor hun dan, want ik ga nog even door met de yogalessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten