Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

dinsdag 18 juni 2013

Bijna op de top van de Tronberg

Afgelopen zaterdag zijn Matjo, Henk, mijn moeder en ik richting Alvdal gereden. Net voor Alvdal kun je linksaf de Tronberg oprijden. Je zou er met je auto tot bijna op de top moeten komen. Dus wij vol goede moed naar boven. Matjo begon steeds meer te mopperen, omdat de weg steeds slechter was. Niet goed voor de auto enz. Want ja, wij hebben helaas geen 4-wheel drive, maar een gewone stationwagen, die niet echt geschikt is om op wegen te rijden met veel stenen, kapotte stukken en nog meer van dat gedoe. En zodoende konden we dus 400 meter onder de top (de Tron is ruim 1600 m. hoog), moesten we de auto aan de kant zetten. De weg was dermate slecht dat we nu toch echt niet meer verder konden. Dus dan maar een klein eindje tevoet. We zijn niet naar de top gelopen, want het was best steil af en toe en Henk trok het op een gegeven moment niet meer. Maar mooi was het er wel!

 



 
 

's Avonds bleef het gelukkig droog, zodat we op de veranda konden barbecuen. Henk had een barbecue op gas, dus we konden lekker ons gang gaan.



 
 
Zondag was het weer weer minder. En gisteren (maandag) was het half/half: dan weer zon, dan weer een bui regen. Morgen vertrekken Henk en mijn moeder weer en gaan ze Noorwegen verder verkennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten