Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

dinsdag 1 maart 2011

Jammer, maar helaas.......

We hadden er een heel goed gevoel bij, maar helaas heeft de bezichtiging van afgelopen vrijdag weer niet tot verkoop geleid. Toch wel een beetje een teleurstelling, omdat eigenlijk een heleboel mensen het gevoel hadden dat het dit keer wel zou lukken.
Nou ja, we gaan weer opgewekt verder naar de 26e maart, de open huis route. En wie weet, zijn er volgende week, als we op vakantie zijn, nog wel kijkers. We geven de moed niet op! Want we zijn er van overtuigd dat we een ontzettend leuk en knus huis hebben, waar het heel goed wonen is! En dat er echt wel iemand is, die deze mening deelt en ons huis koopt.
En nu eerst lekker op vakantie!

1 opmerking:

  1. Jammer he als het dan weer niet doorgaat. Je hoopt er elke keer toch weer zo op. Maar houd moed er komt vast wel een keer iemand die het wel wil kopen. Bij ons heeft het meer dan een jaar geduurd, dus julie hebben nog effe ; )
    Ik wilde jullie nog even heel veel plezier in Noorwegen wensen, geniet ervan! En als julie in de 'buurt' zijn dan zijn jullie altijd welkom voor een koppie koffie ; )
    Groetjes Renske

    BeantwoordenVerwijderen