Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 1 februari 2013

In de krant en Femundløpet

Voor de verandering sta ik weer eens in de lokale krant. Dit is van het interview van vrijdag 25 januari door Ole Rye van de Arbeidets Rett, de foto is genomen in de yogastudio:
 


De Femundløpet, de jaarlijkse hondeslederace in de Fjellregionen, is gisteren weer begonnen. Gisteren was de start van de junioren en vandaag gingen de deelnemers voor de 600 km van start in Røros. Hieronder een filmpje van de start:

http://www.youtube.com/watch?v=pnaBRH6ziiA

Morgen gaan we ook kijken in Røros, naar de start van de 400 km deelnemers. Mel Andrews doet ook mee, dus die gaan we even aanmoedigen. En ik mag een klein cadeautje op gaan halen bij het webteam van de Femundløpet in de Kaffestuggu, een koffiehuis in Røros. Ik was namelijk de 3000e persoon die hun Facebookpagina had geliked. Grappig hoor. Loreena heeft zondagavond van half 6 tot half 1 's nachts checkpuntwacht bij het checkpunt in Tolga. Op deze manier verdient haar klas extra geld voor de Rondanetour na de zomervakantie. Omdat ze tot half 1 moet, hoeft ze maandag pas om half 12 op school te zijn. En dan is het oefenen voor de UKM 's avonds, die ze samen met nog 2 meiden moet gaan presenteren.

Verder zijn er in de buurt van Tolga wolven gesignaleerd:

http://www.retten.no/lokale_nyheter/article6475376.ece

Tino is vandaag naar tekenles geweest bij Danielle en heeft het naar zijn zin gehad. Hij is begonnen met houtskool een hondekop te tekenen en was zeer tevreden met de aanwijzingen die Danielle hem gaf. Leuk dat hij het tekenen weer oppakt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten