Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

maandag 31 december 2012

Romjula

De periode tussen kerst en oud en nieuw wordt hier Romjula genoemd.

Donderdag 27 december zijn we met z'n vieren naar Tynset gegaan. We hadden allevier een afspraak met de kapper, dus we kunnen er nu weer even tegen. Verder nog boodschappen gedaan en de snowboardschoenen van Loreena geruild. De schoenen die we gekocht hadden, bleken toch te klein te zijn.

Vrijdag 28 december zouden Loreena en ik naar het skicentrum op de Hummelfjell gaan om het snowboard te gaan proberen. Ik zou gaan langlaufen. Maar helaas, de nieuwe snowboardschoenen bleken te groot te zijn voor de bindingen van het snowboard. Dus niet snowboarden en niet langlaufen. Baal, baal. In plaats daarvan maar weer helemaal naar Tynset gereden, om daar de bindingen te laten aanpassen. Toen we daar eenmaal mee klaar waren, was het al tegen 2en. We zouden pas rond half 3 op de Hummelfjell zijn en om 3 uur ging het skicentrum alweer dicht, dus het snowboarden ging vandaag niet door. 's Avonds kwam Barbara weer gezellig eten en ze had wat boodschapjes voor ons uit Nederland bij: chocoladehagelslag, chocoladevlokken, fles wijn, 2 rollen beschuit en een pak muisjes. En nog een puntzak stroopwafelkruimels en een potje stroop. Die stroop moet je warm maken en over de kruimels gooien. Dat gaan we bij oudjaar doen.

Zaterdag 29 december kwamen Remco en Eleonie met de kids op visite. Ze aten gezellig een hapje mee. En ze kwamen met een interessant voorstel, maar hierover later meer.

Steven en Loreena

Loreena en Annelie.

Interessante gesprekken.

Gezellig met z'n viertjes Mr Bean kijken.
 

Zondag zijn we naar Peter en Ingrid gereden in Øversjødalen. Femke was er ook, even vakantie houden van haar studie in Aberdeen, Schotland. Zoals gewoonlijk weer gezellig.
En vandaag zouden Loreena en ik dan weer een keer naar het skicentrum gaan. Jammer genoeg hadden we erg slecht geslapen met z'n allen en daarom besloten we om het maar rustig aan te doen. Tino, Loreena en ik zijn nog even naar Tolga geweest om wat boodschapjes en vanmiddag gaan we oliebollen bakken. Vanavond gaan we kijken naar de oudejaarsconferance van Guido Wijers, waar Tino een grote fan van is. En dan is het alweer 2013!

Afgelopen jaar was het eerste volle jaar in Noorwegen voor ons. We hebben mooie dingen beleefd, maar ook minder leuke dingen. Gelukkig eindigt 2012 heel positief voor ons allevier. Tino heeft zijn draai gevonden. Loreena gaat ook goed, maar mist nog vriendinnen. Matjo gaat goed op zijn werk en gaat in 2013, samen met Tino en Hein, beginnen met spinning in het splinternieuwe fitnesscentrum hier in Vingelen. En ik begin met een heuse eigen yogastudio. Spannend weer. Op naar 2013!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten