Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

donderdag 20 december 2012

Julebal voor Tino en Loreena

Loreena's Julebal

Toen Loreena gisterenmiddag thuis kwam, voelde ze zich niet zo heel erg super. Ze had vooral last van hoofdpijn. Maar ze wilde het julebal natuurlijk niet missen, dus dan maar een pijnstiller. Rode jurkje aan, de nieuwe schoenen met superhoge hakken (voor mij dan) van 10 cm en haren in de pijpekrul. Een klein beetje make-up en klaar was ze:





Iets over half 6 heb ik haar naar Tolga gebracht. Om 23 uur heb ik haar weer opgehaald en alleen het laatste uur had ze weer last van de hoofdpijn en ook misselijk erbij. Dat was wel jammer. Verder heeft ze het erg naar haar zin gehad. Eerst met zijn allen eten, taco's, burito's en ijs na. Tijdens het eten werden er diverse toneelstukjes opgevoerd en 2 keer een zangvoorstellinkje door leerlingen. En daarna was het dansen! Met liveband, die bestond uit de 3 mannen van de muziekwinkel, waarvan 1 ook de engelse leraar was. De danslessen waren niet voor niets, want ze heeft heel wat afgeswingd. Hier is het meer stijldansen en rock 'n roll dansen, erg leuk. Ze is door zeker 5 jongens te dans gevraagd, dus ze hoeft niet te twijfelen of de jongens haar wel leuk vinden. Al met al een leuke avond. Jammer van de hoofdpijn en misselijkheid op het laatst. Dat is ook de reden dat ze vandaag thuis is gebleven. Vandaag zou ze een volleybaltoernooi hebben. Misschien dat ze morgen nog naar school kan voor de kerstviering, maar dat zien we morgen wel.

Tino's Julebal

Tino is om half 4 niet naar huis gekomen, maar is op school gebleven. Tegen zevenen werd hij en nog wat leerlingen die ook op school gebleven waren, opgehaald met een busje en naar de feestzaal in Plassen, een plaatsje vlakbij Alvdal, gebracht. Hij had zich op school omgekleed, en daarom kon ik geen foto's van Tino in kerstuitvoering nemen. Hij had in ieder geval een zwarte broek aan en een zwart overhemd met grijze bloemen en zwarte veterschoenen eronder. Hij heeft het ontzettend goed naar zijn zin gehad. Ook hier eerst lekker eten, hij heeft o.a. iets van vlees gegeten en daarna ook weer ijs. Daarna ook hier het onderhoudingsgedeelte. Er werd een spel gespeeld waarbij een pakje doorgegeven werd. Er werd bijv. gezegd tegen degene die het pakje had: geef dit aan degene die het meest sexy pak aanheeft. Toevallig had een meisje uit Tino's klas op dat moment het pakje in haar handen, en die gaf het pakje prompt aan Tino. Die vervolgens op moest staan om zich te laten zien aan de 300 leerlingen die er waren. Tino moest het pakje geven aan het meisje met het mooiste haar. Hij vond alle meiden wel mooi haar hebben en besloot het pakje aan het meisje terug te geven. Een meisje met heel mooi lichtblond haar. Iedereen moest er om lachen. Na het spel moest de zaal leeggeruimd worden en daarna was het dansen! Ook hier met een liveband en ook Tino moest eraan geloven. Hij werd o.a. door dat ene meisje de dansvloer opgetrokken, die hem maar gelijk een beetje dansles gaf. Alles bij elkaar heeft hij het dus heel erg naar zijn zin gehad. Matjo heeft hem om 12 uur opgehaald en voor Tino is het nu kerstvakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten