Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

donderdag 3 januari 2013

En toen was het 2013.

Oud en Nieuw hebben we gezellig met z'n viertjes thuis doorgebracht.
's Middags zagen we nog een paardenslee voorbijkomen. Helaas zat de telelens niet op het fototoestel, dus je ziet het niet echt goed:

's Avonds naar de oudejaarsconference van Guido Weijers gekeken via Uitzending gemist (de conference was in Nederland 30 december al uitgezonden). En om 12 uur naar het siervuurwerk gekeken dat in Vingelen afgestoken werd. We hadden mooi zicht vanuit ons huis. De oliebollen waren goed gelukt en we hebben er lekker van gesmuld.

 


1 januari 's avonds zijn we naar naar Tolga gereden. Theo en Yvonne hadden ons, en alle andere Nederlanders in de kommune en de noorse buren, uitgenodigd in Malmplassen voor een kleine nieuwjaarsreceptie. Vanaf vandaag zijn ze de officiele eigenaren van Malmplassen. We kregen koffie, thee en allerlei lekkere koeken en koekjes en ijs. En nog een rondleiding door het hele gebouw. De begane grond hadden we wel al gezien, maar beneden nog niet. Wat een ruimte daar!

2 januari was de laatste vrije dag voor de kids. Matjo moest alweer aan het werk, arme jongen. We zijn met z'n drieen, eigenlijk vieren, want Balto ging ook mee, nog even naar buiten geweest.Tino op de spark, Loreena op de ski's en ik en Balto gewoon te voet. Het had lekker gesneeuwd 's nachts, er was zeker een cm of 12 bijgevallen.






Vandaag ben ik naar Tynset gereden. Eerst naar de Nøk om de sleutel van de yogastudio op te halen, daarna naar de Hedmark Sparebank om nog een extra rekening te openen en als laatste de wekelijkse boodschappen. Vanavond gaan Matjo en ik nog even naar Tolga om te kijken wat er moet gebeuren in de ruimte die mijn yogastudio wordt. O.a. gordijnen en misschien vloerbedekking. Morgen is het de bedoeling dat ik weer naar Tynset rijdt om dit te gaan kopen. Spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten