Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zaterdag 12 januari 2013

Klussen in de yogastudio.



We zijn lekker bezig in de yogastudio. De foto's hierboven laten de ruimte zien, waar behalve de yogastudio ook nog een klein winkelgedeelte in komt. Afgelopen donderdag heb ik 2 roomdividers gekocht, die we vrijdag hebben opgehaald. De roomdividers dienen als afscheiding tussen de yogaruimte en het winkelgedeelte en tegelijk als kasten waar de spullen voor de verkoop in komen.
We zouden het eerst woensdag doen, maar toen Matjo richting Vingelen reed na zijn werk, bleek hij een lekke band te hebben. Eer die verwisseld was, was het te laat om nog richting Tynset te rijden om de kasten te kopen. Aangezien ik donderdags toch om boodschappen moest, heb ik ze alvast gekocht. Vrijdag ben ik rond half 5 richting de carpoolplaats tussen Vingelen en Tolga gereden. Matjo stond al te wachten en samen zijn we naar de Jysk in Tynset gereden om de kasten op te halen. Maar eerst moesten we Tino ophalen in Tolga. Op vrijdag staat er niet altijd een taxi te wachten. In de oneven weken is hij namelijk om half 2 al in Tolga en in de even weken gewoon om 10 over half 5. Dus is hij met ons meegereden naar Tynset. Daar de kasten, verdeeld over 4 dozen, in de auto geladen en nog een nieuwe winterjas voor Tino gekocht. De rits van zijn andere jas was kapot en ik zag het even niet zitten om daar een nieuwe in te zetten. Even geen tijd voor nu.

Vandaag hebben we de kasten naar de yogastudio gebracht en in elkaar gezet. Loreena was ook meegegaan en heeft flink geholpen. Dit soort klussen duren altijd langer dan je eigenlijk wilt. We kregen nog even bezoek van Peter, Ingrid en Femke. Ingrid is deze week begonnen met werken in het verzorgingstehuis in Tolga. Ze had een drukke week achter de rug, gelijk 4 dagen inwerken. De bedoeling is dat ze gaat werken als oproepkracht.




We waren rond half 3 klaar met de kasten en de vloer dweilen en kasten een beetje schoonmaken. We vonden het voor vandaag wel welletjes en zijn nog even een kopje koffie gaan drinken bij Yvonne en Theo in Malmplassen. Die hebben ook hun 1e volle week achter de rug en mochten niet klagen over toeloop deze 1e week, als ik het goed begrepen heb.
Vervolgens naar huis gereden, eerst even langs de Vingelen Trimruimte, waar Matjo de sleutelkaart kon ophalen. Hij en Tino, en waarschijnlijk ook Loreena, gaan namelijk spinnen daar. Op dat moment kwam ook Tino er net aan. Die was met de spark 4 km van ons huis naar de supermarkt gegleden. En dat viel best wel tegen, want het was -20. Zijn vingers en tenen waren er ongeveer afgevroren. Dus hebben we de spark achter de auto gehangen (dat zie je hier wel meer) en is hij met ons mee terug naar huis gereden. Onderweg weer genoten van de prachtige lucht. Ik zal proberen er morgen eens een foto van te maken.

Verder ben ik afgelopen week bezig geweest met het samenstellen van een programma voor de zwangerschapsyoga plus een folder gemaakt om overal op te hangen. Ook een domeinnaam geregeld en begonnen met het maken van een website. Verder de donderdagmiddag grotendeels bij Hein en Danielle in de werkplaats gezeten voor de beplakking van de ramen van de studio. Hein doet dit o.a. dus als zijn werk. We hebben een mooie afbeelding gevonden. Als het helemaal klaar is, verschijnt er vanzelf wel een foto op dit blog. Nu is het nog wachten op het vinyl, maar dat verwacht ik niet meer deze week. Komende woensdagavond begint de yogales weer, dus dat moet nog even op de lelijke tegels.
A.s. dinsdag komt er trouwens een journalist langs bij de yogastudio voor een interview met foto's. Hij kwam vanmiddag langs om een afspraak te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten