Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 1 augustus 2012

Eerste dag van de verhuizing

Dit is een iets andere verhuizing dan de vorige 2. Toen stond op het laatste het hele huis bomvol dozen en werd alles in 1 keer naar de volgende locatie gebracht. Dit keer gebeurt het in etappes en staat het huis, gelukkig, niet bomvol met ingepakte dozen. Alleen de eetkamer staat bomvol.
De volgepakte eetkamer.

Vanochtend was het dan zover. Matjo heeft de kar van Dennis volgestouwd met allerlei spullen en rond een uur of half 11 vertrokken we richting Vingelen.

Daar stond de sleutel al op de deur. We hebben de spullen uitgeladen en toen ben ik met de kids naar Tynset gereden, om nog wat spullen in te slaan, zoals verf, gordijnrails en gordijnen voor de kamer van Tino. Rond een uur of 1 waren we weer terug. Daarna zijn Matjo en ik weer naar Tolga gereden voor de volgende lading, terwijl Tino en Loreena hun kastdeuren gingen schilderen. Tino vond het schilderen erg leuk en als het aan hem lag, sliepen we er vanavond al. Loreena vond het schilderen nogal tegenvallen. Morgen doe ik de 2e laag voor haar.


Vanavond hebben we de 3e lading gebracht. En morgen gaan we weer verder, eerst weer een lading spullen brengen. Dan ga ik de kastdeuren van Loreena afschilderen en Matjo gaat de gordijnrails ophangen. En dan weer maar een keer naar Tolga voor de volgende lading. Alles gaat gelukkig erg relaxed en ook de kids helpen geweldig mee.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten