Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

maandag 28 mei 2012

Pinksterweekend deel 2

Wat een verschil in weer vandaag vergeleken met gisteren. Gisteren volop zon en 27 graden, vandaag half bewolkt, soms zelfs natte sneeuwbuien onderweg en temperaturen tussen de 0 en 7 graden.
We, dat wil zeggen Matjo, Tino, Balto en ik, zijn vandaag een dagje met de auto gaan rijden. Loreena had geen zin, die vond het wel best om lekker een dagje alleen in huis te zijn.
We zijn eerst richting Øversjødalen gereden en vandaar richting het Femundmeer. Daar zijn we er even uitgegaan en heeft Balto nog even gezwommen.
Natte Balto.
Bij het Femundmeer.
Daarna zijn we verder gereden richting Os en van Os richting Røros. Van Røros zijn we naar Brekke gereden. Van Røros naar Brekke was een fietstocht uitgezet en dat was niet super rijden. Overal groepjes fietsers. Onder andere de eenzame fietser van Boudewijn de Groot.
De eenzame fietser.
Bij Brekke zijn we de 705 opgegaan. Deze weg staat in de reisgids vermeld als rendierenroute en we hoopten dan ook deze dieren te zien. Helaas was dat niet het geval. Het was er wel mooi.
De rendierenroute.
We zijn doorgereden tot Tydal en daar zijn we omgedraaid en weer teruggereden. Onderweg nog een flinke sneeuwbui gehad met een temperatuur van 0 graden. Niet echt lekker.
Sneeuwbui.
Maar gelukkig hebben we nog wel 1 dier gezien, vlakbij Røros. Een eland, en deze keer is de foto wel scherp.
Eland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten