Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zaterdag 24 maart 2012

Snowboarden en langlaufen

Gisteren is Loreena met school naar de het skicentrum op de Hummelfjell geweest. Ze heeft daar weer gesnowboard, nu zelfs op de wat grotere helling. Ze heeft het reuze naar haar zin gehad en het snowboarden ging best goed, als ik het goed begrepen heb. Misschien is een snowboarduitrusting een goed kerstcadeau voor haar eind dit jaar.

Vanochtend zijn we eerst boodschappen gaan doen in Tynset en halverwege de middag zijn Loreena en ik naar Sætergård gegaan, het sportcomplex hier. 's Zomers zijn hier de voetbalvelden en atletiekbaan, 's winters loopt er een langlaufloipe over de atletiekbaan. Als er nog genoeg sneeuw ligt a.s. vrijdag, gaat Loreena nog langlaufen met haar klas en ze wilde het graag eerst een keer proberen. Dus hebben we om de beurt met mijn langlaufuitrusting een paar rondjes gedaan. Omdat het een getrokken loipe is, is dat een stuk makkelijker. Voor Loreena dus de 1e poging en dat ging al best goed. Voor mij de 4e keer en dat ging al best behoorlijk.
Loreena op de langlaufski's

En ik op de langlaufski's
Matjo gaat na Pasen beginnen met Chi Qong, ergens tussen Os en Røros in. Hij heeft via een collega van zijn werk het emailadres gekregen van degene die deze groep een beetje leidt.

Nog 1 week, dan is het Paasvakantie. Er worden dan allerlei langlauftochten georganiseerd. Nu maar hopen dat er dan nog genoeg sneeuw ligt. Afgelopen week waren de temperaturen hier zowel overdag als 's nachts boven nul, dus dan smelt alles snel weg. Ook de komende week worden er dergelijke temperaturen afgegeven. Volgend weekend wordt er echter weer sneeuw en temperaturen onder nul afgegeven. Even afwachten wat het gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten