Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 30 december 2011

Weer thuis

Na een leuke en drukke week in Nederland, zijn we weer thuis.
We hebben niet iedereen kunnen bezoeken, omdat een week daarvoor te kort is, maar het was overal erg gezellig. We zijn ook geinterviewd voor de Eendrachtbode, de krant voor het eiland Tholen. Er staat een klein stukje op hun website: http://www.eendrachtbode.nl/index.php?archief=archiefstuk&paginaID=28, de rest staat in de gewone krant, die we nog toegestuurd krijgen. Ben erg benieuwd hoe het geworden is!
We hebben ook nog wat oude buren bezocht en kregen dan ook de vraag of we het niet vreemd/raar vonden om ons oude huis weer te zien. Ik stond er zo voor en het deed me niks. Het was namelijk ons huis niet meer. Het zag er eerlijk gezegd nogal ongezellig uit en dat vind ik voor onze oude buurtjes toch wel erg jammer.
De laatste anderhalve dag van de vakantie hebben we doorgebracht bij vrienden in Vorden. Ze brachten ons gisteren naar de trein in Zutphen, we zijn in Apeldoorn overgestapt op de trein naar Schiphol en kwamen daar ruimschoots op tijd aan. Nog even 2 flessen met alcoholisch spul bij de taxfree gekocht (is toch wel leuk met oud en nieuw) en na een kleine vertraging zijn we weer weggevlogen uit Nederland. We kwamen tegen elven ('s avonds) aan op Trondheim en om half 12 reden we op de E6. Tot Støren was die verlicht en was het droog en toen was het donker en bleek het ineens behoorlijk te sneeuwen. Het bleef sneeuwen tot 2 km voor Tolga, toen hield het op. Iets na half 3 waren we weer thuis. Schuddekop heeft de afgelopen week ook overleefd, ze zat namelijk in haar eentje hier in huis, met een heleboel eten en water natuurlijk.
Nu schijnt de zon en het sneeuwt tegelijkertijd een klein beetje, met een temperatuurtje van -3 graden. Kortom: heerlijk weer. Zojuist is Sammy thuisgebracht, die het hier maar weer vreemd vindt en waardoor Schuddekop weer eens helemaal in de stress geschoten is. Komt ook wel weer goed. Straks naar Tynset voor de boodschappen en dan gelijk door richting Alvdal om de laatste 2 poezen en Balto op te halen. En dat is het zootje weer compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten