Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 21 december 2011

Julebal

Gisterenavond was dan het julebal (kerstbal) voor Tino en Loreena. Om 18.00 uur hebben we ze afgeleverd bij Vidarsheim, het gebouw waar ook de koor en schoolkorpsrepetities zijn. We hebben ze maar even met de auto gebracht, want de temperatuur was van 's ochtens -9 naar om 6 uur -19 graden gedaald. Voor Tino was het de allereerste keer dat hij naar zoiets als een schoolfeest ging. Het bal zou tot een uur of 11 duren. Tegen negenen was Tino weer thuis. Hij had het wel gezien, vond het eigenlijk maar saai. Helemaal niet erg, want het feit dat hij gegaan was, was al meer dan we ooit hadden verwacht.

Om 11 uur heeft Matjo (weer met de auto, want het was nog steeds zo koud) Loreena opgehaald. Die had het reuze naar haar zin gehad. Eerst gegeten en daarna was het "verplicht" dansen met een jongen. Dus, zei ze tegen Tino, het is maar goed dat je bent weggegaan. Tino was inderdaad blij dat hij niet gebleven was, want die is nog niet zo bezig met meisjes. Loreena vond het dus wel leuk.  Het was afwisselend stijldansen en "los" dansen. Ze was door 3 verschillende jongens te dansen gevraagd. Volgend jaar wil ze op dansles. Dat wordt hier vlak voor het julebal gegeven.

Vanochtend was het iets warmer, -15 graden. Nu ben ik bezig met de laatste voorbereidingen voor de reis naar Nederland morgen. We vliegen om 13.05 uur vanaf Trondheim. De kids hebben er reuze zin in om alle familie en vrienden weer te zien. We hebben onszelf niet al te vol gepland, zodat er ook nog ruimte is voor "spontane" acties. Het is gewoon niet mogelijk om in 1 week tijd alles en iedereen op te zoeken. En het is toch ook niet de bedoeling dat we uitgeput terug thuis komen. Tino en Loreena beginnen 3 januari weer met school en Matjo gaat 2 januari weer werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten