Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

donderdag 16 januari 2014

Je hebt sneeuw en sneeuw

Gisterenavond een goede avond gehad, ik kreeg na afloop van de yogales van diverse mensen te horen dat het een hele goede les was. Ik heb oefeningen met ze gedaan waarbij het hele lichaam aan de beurt kwam. Het was ook druk gisterenavond: 13 mensen. Ook weer een paar nieuwe mensen. Het is altijd afwachten of ze ook terugkomen. Ze vinden het meestal erg lekker, zo'n yogales. Soms komen ze nog een keer en dan zie je ze nooit meer. En soms zijn het blijvertjes, om het even zo uit te drukken.

En dan de sneeuw. Er is weer veel bij gevallen de afgelopen dagen. Nooit geweten ook dat je diverse soorten sneeuw hebt :-) Je hebt van de bevroren sneeuw. Dat ziet er zacht uit, maar is dus hard, want is een beetje gesmolten en weer opgevroren. Je hebt ook zo'n dikke laag sneeuw, waar je helemaal in zakt. Vreselijk om door te moeten lopen. Nou ja, banjeren is een beter woord. En dan heb je donssneeuw. Daar ben ik vandaag met Balto doorheen gewaad. Heerlijk, alsof je door een laag dons van 30 cm loopt. Het weer is heerlijk vandaag. De zon is er doorgekomen en het is -11, dus prima weertje voor een lekkere wandeling met Balto:


Heerlijk waden door de donssneeuw.
 


Balto, volgende maand wordt hij alweer 10 jaar.
 

Haugli ligt er weer mooi bij.
Nog 2 nachten slapen en dan is het op naar Gardermoen, het vliegveld bij Oslo. Mijn broer komt 2 weken bij ons en hij landt 's middags om half 5 op Gardermoen. Matjo en ik gaan hem ophalen. Ben heel benieuwd hoe hij het gaat vinden hier :-) We gaan in ieder geval langlaufen, want dat moet je toch echt gedaan hebben, als je hier in de winter komt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten