Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 21 oktober 2012

Kussenhoezen

17 november a.s. is het kerstmarkt in Øversjødalen. Nu is dit niet echt een hele grote kerstmarkt, eerder een heel kleintje. Maar zoals ze zeggen: klein maar fijn. Ik heb me, via Ingrid van Gastel, ingeschreven voor een standje, om daar mijn zelfgemaakte kussenhoezen proberen te slijten. Ik heb al een voorraadje liggen, maar ben tussen de bedrijven door bezig nog andere kussenhoezen te maken. En dat gaat best lekker. Gisteren waren er weer 2 af: een setje, waar ik best tevreden mee ben.


Gisteren waren ook Mel en Nigel hier. Ze hebben hier gegeten en het was erg gezellig. Mel en Nigel zijn van Husky Active in Kåsa en wonen sinds 2 weken op het erf van Dennis in de hut. Ze huurden eerst een huis op de boerderij naast Dennis, maar moesten plotseling het huis uit. Ze kregen anderhalve week de tijd. Nu waren er al van het begin af in (oktober 2011) problemen met de verhuurder, wat hun een hoop stress opleverde. Nu zitten ze dus met de sledehonden bij Dennis. En dat bevalt goed. Mel vertelde dat er een hele rust over haar gekomen is, nu het gestress met de huureigenaar voorbij is. Fijn voor ze. Hopelijk krijgen ze veel klanten voor sledetochten de komende winter. Wij willen in ieder geval weer!

Tino is vandaag voor de laatste keer gaan werken bij Dennis. De winter komt eraan en dan is het buitenwerk niet meer zoveel. En er is niet genoeg binnenwerk. Tino vond het niet zo erg. Het gaat trouwens goed met Tino. Hij begint te twijfelen of hij nog wel naar Nederland terug moet over een jaar of 3. Ook de paardrijlessen gaan goed, zijn vertrouwen in paarden is weer een eind terug, mede dankzij de 2-wekelijkse paardrijles bij Elin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten