Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 24 maart 2013

Hodalen Hutspot 2013

Vandaag was het Palmzondag en dat betekende: Hodalen Hutspot. Net als vorig jaar was er ook dit jaar een Hodalen Hutspot georganiseerd: eerst een skitocht van 20 km en daarna lekker hutspot en kake eten of alleen maar hutspot en kake eten. Het was prachtig weer en dat was waarschijnlijk ook de reden dat er dit jaar minder mensen kwamen dan vorig jaar: 100 personen. Maar het was wel erg gezellig! En zowel de hutspot als het dessert vielen goed bij de mensen.

Dit jaar waren er minder helpers dan vorig jaar en ook het menu was eenvoudiger. Dit jaar alleen groentesoep met ballen, hutspot met klapstuk, rookworst en/of gehaktbal en een dessertbuffet met kake en fruit na. Dit jaar bestond de hulptroepen uit: Peter en Ingrid van Gastel, Thorbjorn Liell en Ingrid Eide en hun 2 zoons Tor en Ask, Ineke Ackermans (Nico ging skieën) en wij vieren. En natuurlijk de organisatoren Hein en Danielle Driehaus.

De grootste drukte was tussen half 3 en half 5, toen was het even flink aanpoten. Tegen zevenen gingen de laatste mensen weg en wij waren om 20.15 uur thuis. Het was een lange (we gingen om half 9 van huis weg), drukke en gezellig dag.

Hein en Ingrid Eide zijn aan het voorproeven.
Hein en Danielle gezellig aan het kokkerellen.

Ik aan de afwas.
Flitsend in Latex afwasschort.

Loreena verkoopt kaartjes aan Ellen Vibeke.

Tino probeert het vuur buiten aan te maken.
De Hodalen Fjellstue
Ingrid en Loreena bij de kassa.
Matjo achter de bediening.
Peter en Thorbjørn Liell.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten