Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zaterdag 24 november 2012

Tino 17 jaar!

Afgelopen donderdag 22 november is Tino 17 jaar geworden. Dat betekende voor Loreena en mij iets vroeger het bed uit, 6.15 uur i.p.v. 6.30 uur. Want er moest natuurlijk wel gefeliciteerd en cadeau's gegeven worden, voordat de taxibus om 6.50 uur er was. Tino wilde graag paardenboeken voor zijn verjaardag en in het nederlands graag. Noors gaat wel steeds beter, maar het leest nog altijd makkelijker in het nederlands. Dus heb ik bij bol.com de boeken besteld. Verder had hij nog een lijstje gemaakt met allerlei lekkers dat hij wilde eten op zijn verjaardag. O.a. lionrepen, een grote chocoladereep en een zakje bootdrop. Die had ik als kleine pakjes ingepakt.

Felicitaties van zijn zus:
van zijn vader:
en van zijn moeder:
1 van de cadeau's:
 
's Avonds hebben we lekker zelfgemaakte slagroomtaart gegeten en een film gekeken. Vanavond komt er nog wat (Nederlandse) visite en dan is het verjaardagsfeestje voor Tino weer afgelopen. Op naar de kerst!

2 opmerkingen:

  1. Tip: boeken bestellen via Libris.nl is qua verzendkosten véél interessanter, zelfs periodes dat het 0 euro kost. Zelfde boeken, alleen geen dvd's en cd's.
    Groetjes!
    Eleonie

    BeantwoordenVerwijderen