Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zaterdag 10 september 2011

Tino aan het werk

Vanochtend kon Tino bij Martijn op de boerderij werken. Om 9 uur moest hij er zijn. Hij kwam om 12 uur helemaal enthousiast terug. Hij had met de schapen en geiten gewerkt, aardappels gerooit en het leukste van alles: hij mocht een klein stukje op de trekker rijden. Heerlijk, als je kind zo enthousiast wordt van iets. Voor herhaling vatbaar! Ik hoop dat hij nog vaak mag komen werken.

Om 12 uur zijn we richting Brennasen bij Kristiansand gereden. Daar was een winkel met spullen voor paarden. Loreena mocht nog wat uitzoeken voor haar verjaardag. Ze wilde eigenlijk een dekje of een paardendeken. We hebben haar aan het verstand gebracht dat we die spullen beter konden kopen als we eenmaal een paard/pony hebben. Dus heeft ze nu leren gevoerde paardrijhandschoenen voor de winter gekregen en zelf heeft ze nog een met fleece gevoerd jasje, een zweepje en een soort wisser, waarmee je het water van een paard veegt, gekocht. Missie weer geslaagd.

Gisteren onze eerste noorse les van Espen. Ook dat was leuk. A.s. maandag weer en volgende week donderdag gaan we bespreken met z'n 3en waar we het meest behoefte aan hebben. En dat is dus: kletsen in het noors!

Vandaag is de oudste zoon van mijn zus jarig, 16 wordt hij. Normaal gesproken gaan we altijd naar zijn verjaardag toe en vanochtend had ik heel veel zin om dat zootje ongeregeld weer eens te zien. Lekker even bijkletsen met m'n zus en haar man, de broers, m'n schoonzus en m'n moeder. Helaas is de afstand een beetje te ver om even op de koffie te gaan. Er zit niks anders op dan te wachten tot de kerst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten