Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 29 juni 2011

Ingepakt!


Het lijkt wel een pakhuis

Gezellig he?
Het is bijna niet te geloven, maar we zijn helemaal ingepakt! Nou ja, de spullen dan. We zitten midden in de stapels met dozen, heel gezellig. De kinderen slapen vannacht al bij oma, vooral Loreena zat er afgelopen maandag doorheen. Vorige week had ze proefwerkweek, waar ze heel hard voor gewerkt had. Vrijdagavond is die afgesloten met een schuimfeest. Ze was om 1 uur 's nachts pas thuis. En zaterdag dan Neeltje Jans en de barbecue en zondag een paardrijwedstrijd. Daar is ze overigens 1e geworden! Dus maandag was het helemaal gebeurd met haar. Dus zijn ze vanavond maar al naar oma gegaan, daar is het een stuk gezelliger dan hier.

Morgenochtend rond half 9 staat de verhuiswagen voor de deur. We weten nog steeds niet wanneer ze nu in Noorwegen de spullen komen afleveren, heel vervelend. We zouden vandaag een telefoontje daarover krijgen, maar helaas. Dus morgenochtend maar weer bellen.
De laatste dagen zijn er echt van verstand op nul, blik op oneindig en inpakken maar. Ik had deze week liever helemaal overgeslagen, maar helaas, ik heb niet zo'n toverstok waarmee dat kan. Nog even de tanden op elkaar. Gelukkig weten we waarvoor we het doen en dat we straks lekker even vakantie kunnen nemen. Als we daar alles geregeld hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten