Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 26 juni 2011

En nog meer afscheidsfeestjes


Tino en Loreena met de zeeleeuw

Gisteren (25 juni) hadden we er 2.

Eerst met mijn familie. We waren allemaal om 10.00 uur bij de ingang van Neeltje Jans. Helaas werkte het weer niet echt mee. Het was fris en regenachtig. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ondanks dat een paar mensen niet goed in hun vel zaten, hebben we er een leuke dag van gemaakt met z'n allen. Tino en Loreena mochten nog op de foto met een zeeleeuw. Op het laatst kwam mijn zus nog met een doos met cadeautjes aanzetten. Ze had er echt over nagedacht! Ze had voor Matjo en mij een paar leuke feng shui spulletjes gekocht en ook voor Tino en Loreena had ze iets erg leuks gekocht. En 2 pakken hagelslag. Een leuke dag om met plezier op terug te kijken!

En dan 's avonds de straatbarbeque. Gelukkig was het weer een stuk beter, het was de hele avond droog en ook de temperatuur was hoger dan overdag. Ook de buren hadden hele leuke cadeaus voor ons. Tino en Loreena kregen allebei een beker met een foto van de buurmeisjes en -jongens op. De buurtkinderen zijn met elkaar opgegroeid. Van peuters die rondraceten met hun autootjes tot de pubers die het nu zijn. Dus dit was een heel leuk cadeau. En wij kregen een mand met allerlei nederlandse producten, zoals hagelslag, zuurstok, haagse hopjes en nog veel meer. En als klap op de vuurpijl een klok, met als achtergrond alle buren, gekleed in rood-wit-blauw en/of oranje en zwaaiend met de nederlandse vlag. Die krijgt dus een prominente plek in ons huis in Noorwegen!

Verder begint de stress toe te slaan. Niet alleen bij ons, maar ook bij 1 van de poezen en de hond. Ik ben vandaag maar begonnen ze bach bloesem rescue remedy druppels te geven. Zodra we in ons huis in Noorwegen geinstalleerd zijn, is het heel belangrijk dat we met z'n allen eerst maar eens helemaal goed tot rust komen, voor we van alles gaan ondernemen. Ik denk dat dat heel belangrijk is, omdat er nog genoeg op ons afkomt daar, en om de emigratie te laten slagen, zullen we daar echt goed uitgerust aan moeten beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten