Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 25 mei 2014

Lillehammer

Gisteren, zaterdag de 24e, zijn we naar Lillehammer gereden. We wilden via een bergweg rijden, maar deze was helaas nog dicht. Dus zijn we via de Venebygdfjellet gereden. Toen we om 9 uur van het erf wegreden, regende het. Op de Venebygdfjellet was het bewolkt en regende het ook. Toen we tegen half 1 in Lillehammer aankwamen, was het gelukkig droog en al wat warmer. Heel snel daarna brak de zon door en liep de temperatuur op tot een graad of 20.

De winkelstraat van Lillehammer was een gezellige straat, met leuke winkels en winkeltjes. Leuker dan Hamar, vond ik. We hebben lekker door het centrum geslenterd en winkels bekeken. Nog lekker een ijsje gegeten en naar het Olympiapark gewandeld. Ik dacht dat het een park was met alle voorzieningen van de Olympische Spelen van 1994, maar het bleek gewoon een gezellig, groen park te zijn bij de skischansen.

In het centrum van Lillehammer
De winkelstraat van Lillehammer.
Grappig :-)
In het Olympiapark.





Toevallig was het ook net de dag van de aankomst van een etappe van de Tour de Norway in Lillehammer. We hebben de aankomst niet afgewacht, omdat het dan nogal laat zou worden. Maar we zagen nog wel de Belkin tourbus.

De Belkin Tourbus.
Om 7 uur 's avonds waren we weer terug thuis. Al met al een gezellige dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten