Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 10 november 2010

Huis te koop?

Vandaag is de makelaar langsgeweest. We waren zijn vierde klant in de afgelopen vier jaar die naar Noorwegen gaan. Hij heeft ons hele huis bekeken en gaat nu een waardetaxatie maken en een offerte.Over het algemeen genomen ziet ons huis er goed uit. Er zijn echter 2 minpuntjes(-ten):
Sinds een week of 2 weten we dat de onderbalk van het raamkozijn aan de buitenkant voor rot is. Matjo had het nog netjes geschilderd en toen leek er nog niks aan de hand te zijn. Maar helaas..... een paar weken na zijn schilderwerk bleek het toch mis te zijn. Die balk moet dus nog vervangen worden.
En verder onze parketvloer: die ziet er eerlijk gezegd niet uit. Hij ligt er nu ruim 14 jaar en moet nodig opnieuw geschuurd en gelakt worden. De makelaar vertelde dat het voor de verkoop wel beter is als de vloer nog opnieuw geschuurd en gelakt wordt. Tja, dat wisten wij natuurlijk ook stiekem wel, maar het is een behoorlijk karwei en er hangt waarschijnlijk ook een "leuk" prijskaartje aan. Dus de komende week ga ik maar eens offertes opvragen bij verschillende parketboeren.

Ricky
Ricky is ondertussen voor de 1e keer gevaccineerd tegen hondsdolheid en gechipt. Helaas is hij vervolgens weer weggegaan en we hebben hem sindsdien niet meer teruggezien. Ik denk dat hij een betere baas heeft gevonden.
De andere 3 katten hebben afgelopen maandag hun 2e vaccinatie tegen hondsdolheid gehad en we hebben Balto ook maar gelijk meegenomen. Het ging niet echt van een leien dakje, want Schuddekop had niet veel zin om in haar vervoersmand te gaan.

Kleding voor Noorwegen
Bij Bever Zwerfsport was er een aanbieding voor heerlijk dikke outdoor jassen. Matjo en ik hebben er allebei eentje aangeschaft. Ook Loreena heeft ondertussen een lekker dikke wind- en waterbestendige winterjas. Die van haar hebben we bij de Boerenbond gevonden.

Verder zijn we voorzichtig plannen aan het maken om in maart 2011 nog een keer op vakantie naar Noorwegen te gaan. We weten nog niet precies naar welk gebied: of het Hjartdal of Stor-Elvdal. In 1 van deze gemeentes willen we gaan wonen. Welke het precies wordt, hangt af van waar we werk kunnen vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten