Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

dinsdag 25 januari 2011

Scandinaviedag

Helaas, het raamkozijn is nog steeds niet gemaakt. Ik had via Werkspot iemand gevonden en die zou het karwei de week voor kerst doen, mits het niet zou vriezen. Helaas vroor het dus de week voor kerst. Verder hoorde ik niks meer, dus heb ik 2,5 week geleden maar een mailtje gestuurd met de vraag wanneer het karwei nu gedaan kon worden. Eerst zou dat vorige week zijn, maar dan aan het eind van de middag. Ik was de hele week pas na vijven thuis, dus dat werd niks. Dus zou het gisterenochtend om 7 uur gebeuren, mits het niet zou regenen. En jawel hoor, het regende om 7 uur. Matjo gaat vandaag die meneer die het zou doen, bellen met de vraag wanneer hij nu denkt tijd te hebben. We hebben zelf de indruk dat hij de hele opdracht vergeten was.

Ik ben gisteren ook even bij de makelaar langsgewipt met de vraag wat de kijkers tot nu toe voor op- en aanmerkingen over ons huis hebben. De makelaar zelf was er niet, maar hij zou me terugbellen. Dus weer even afwachten. Goede training voor straks, want in Noorwegen schijnen de zaken ook nogal veel tijd in beslag te nemen.

Matjo en Tino zijn afgelopen zaterdag naar de Scandinaviedag van Placement geweest. Ze waren lekker vroeg en Matjo heeft gelijk een afspraak gemaakt met mensen van de gemeente Hjartdal voor 9 maart a.s. Dan krijgen we meer info over wonen en werken in het Hjartdal en een rondleiding. Zondagavond hebben we de overtocht van Denemarken naar Noorwegen geboekt. We vertrekken zaterdagavond 5 maart en moeten de boot hebben van 12.00 in Hirthals, Denemarken. We reizen terug op zaterdag 12 maart en zijn dan zondag 13 maart weer thuis. We gaan nu verder kijken naar accomodaties. We denken erover eerst van zondag tot dinsdag in Aseral te gaan zitten, een gemeente iets ten noordwesten van Kristiansand. Matjo had folders meegenomen en had ook een presentatie bijgewoond over deze gemeente en had daar een goed gevoel aan overgehouden. En dan gaan we tot zaterdag naar Tuddal, in de gemeente Hjartdal.

1 opmerking:

  1. Hoi Colinda,

    Leuk dat jullie een gemeente gaan bezoeken in maart. De plekken waar jullie heen gaan lijken me ook heel erg mooi. Wij zochten in eerste instantie ook in het binnenland: bergen, drogere zomers en veel sneeuw in de winter. Helaas was daar op dit moment weinig werk voor ons en kregen we een prachtige kans in Vallersund, vooral qua werk. Ook daar is het mooi, alleen de bergen zijn wat minder hoog...
    Succes in maart!

    groetjes,
    carla

    BeantwoordenVerwijderen