Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zaterdag 4 december 2010

Huis te koop!

Jawel, het is zover. Sinds afgelopen donderdagmiddag staat ons huis officieel te koop. De makelaar heeft een echt heus te koop bord op het raam geplakt. Wel even een gek gevoel, we hebben bijna 18 jaar in dit huis gewoond en zijn de eerste bewoners.

Een beroepsfotograaf heeft mooie foto's van de binnen- en buitenkant van ons huis genomen voor de verkoopbrochure. Deze is als alles goed gaat eind volgende week gereed. Dan komt ons huis ook op Funda en in de etalage van de makelaar te hangen.

De makelaar was zeer enthousiast over de parketvloer. Hij vond het een hele metarmorfose, ook omdat we het boekenrek dat de kamer en keuken in 2en deelde, weggelaten hebben. Het is allemaal een stuk ruimtelijker geworden.

En nu is het afwachten: wanneer komen er kijkers en wanneer gaat het huis daadwerkelijk verkocht worden. We kunnen het nu even wat rustiger aan doen, en dat is wel nodig ook. Zelfs Matjo voelde zich opgejaagd, en dat is toch wel heel zeldzaam. Als er iemand is die zich niet snel druk maakt en zich laat opjagen, is het mijn man wel!

We gaan ons nu storten op het goed spreken van het noors en in januari beginnen we met solliciteren. In maart staat dus een weekje vakantie gepland in Noorwegen. Het ziet er naar uit dat we naar het Hjartdal gaan. Dit is 1 van de 2 gemeentes waar we graag zouden willen gaan wonen. De andere gemeente is Stor-Elvdal, deze ligt in het oosten van Noorwegen. Hier zijn we afgelopen zomer geweest en hebben daar ook met een aantal noren gesproken. Het Hjartdal zijn we doorgereden en dit gebied sprak ons ook erg aan. We hopen in maart a.s. ook hier een aantal noorse gemeentefunctionarissen te spreken. Matjo en de kinderen gaan 22 januari a.s. naar de Scandinaviedag van Placement. Ook hier zijn allerlei noorse gemeentes aanwezig.

Zodra de foto's van ons huis er zijn, probeer ik er een paar op dit blog te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten