Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 10 december 2010

Huis op internet

Jawel, ons huis staat nu officieel via de makelaar op internet. Kijk op www.leunis.nl onder aanbod of op funda: www.funda.nl/koop/tholen/huis-83345186-kruittorenstraat-15. En nu is het afwachten.

We komen allemaal weer een beetje tot rust, gelukkig. Ik heb eindelijk weer de tijd en de rust om de kinderen met huiswerk te helpen, want dat is er de laatste maand niet meer van gekomen. Tino laat de school en het huiswerk op dit moment een beetje gaan, omdat hij het idee heeft dat hij nu toch niet meer zijn best hoeft te doen, omdat we naar Noorwegen gaan. Helaas voor hem gaat die vlieger niet op. We proberen hem duidelijk te maken dat zijn schoolresultaten hier ook van invloed zijn in Noorwegen.

Verder geen ontwikkelingen. Ik kom nu meer toe aan het Noors leren. En we zijn ons aan het orienteren op de vakantie in maart. Waarschijnlijk gaan we naar Tuddal/Rjukan. Tuddal ligt in de gemeente Hjartdal. In januari is er de Scandinaviedag van Placement, waar o.a. ook de gemeente Hjartdal aanwezig is. Het is de bedoeling dat Matjo dan een afspraak maakt voor een rondleiding tijdens onze vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten