Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 3 juli 2015

Verjaardagsfeestje, Trysil en eindelijk zomer!

28 juni zijn we naar Kåsa gereden om de 55e verjaardag van Ingrid te vieren. Het was heerlijk weer, net als de dag daarvoor. Dus het verjaardagsfeest werd heerlijk buiten gehouden. Zoals gewoonlijk was het weer gezellig! Met dank aan Ingrid voor de foto's.

Ingrid, Maan, Miranda, Colinda, Aleida en Tino.

Matjo, Dennis en Hein.

Tino, Joel, Loreena, Nico, Heidi en de 2 kindjes van Freddy en Heidi.

Maan, Miranda, Colinda en Aleida.

Verzameling rond de vuurpan, want er werd ook gegrild.

Tino, Yannick en Matjo.

Matjo, Nicoa, Heidi en Freddy en hun 2 kids.
De laatste weken werk ik over het algemeen 3 dagen per week, op de maandag, woensdag en vrijdag. Afgelopen dinsdag zijn we een dagje met z'n vieren naar Trysil geweest, dit nog vanwege ons 23-jarige huwelijk op 26 juni j.l.
We zijn via Rv26 gereden, dus via Hodal, Øversjødalen, Drevsjø, Engerdal naar Trysil. We vonden vooral het stuk tussen Drevsjø en Trysil erg mooi! Trysil is de grootste skiplaats van Noorwegen. Op de Trysilfjell (de Trysilberg) zijn vele pistes en heel veel hotels en hutten.
We vonden Trysil een gezellige plek, met leuke details zoals de rode lantaarnpalen langs de rivier en de lantaarnpalen met fiets in het centrum. Ook nu was het weer heerlijk weer en we hebben een leuk dagje uit gehad!

Even plaspauze onderweg net na Drevsjø.






Tussen Engerdal en Trysil.
De Trysilrivier, het deed een beetje aan Nederland denken.
 
Picknicken.


De rode lantaarnpalen langs de rivier.

In het centrum.


De fietslantaarnpalen.

Het kerkje in Trysil.

Terug naar beneden van de Trysilberg.

Het kerkje in Engerdal.



Engerdal.

Tussen Drevsjø en Øversjødalen. 
Sinds vorige week is het eindelijk zomer in Nord-Østerdalen! De vorige jaren hadden we al wel eens wat warmere dagen gehad, maar dit jaar niet. Het bleef maar koud, zelfs de Noren hadden er schoon genoeg van! Maar nu is het dan mooi weer en dus ben ik lekker in de weer geweest met mijn bloembakken. Ik had heel wat planten, de meeste gekregen, omdat ze niet goed genoeg meer waren voor de verkoop.

Ik heb het houten bijzettafeltje een make-over gegeven.

Gezellig hoekje op de veranda.

Bloemetjes!

Nu alleen de veranda opnieuw in de beits.


Lief viooltje

Spaanse Margriet

Zelfgekweekte Lavatera!
En, o ja, bijna vergeten: we wonen inmiddels 4 jaar in Noorwegen! Het laatste jaar was niet altijd makkelijk en de toekomst is nog steeds onzeker, maar toch zouden we niet terug willen naar Nederland. Alleen op vakantie, want het blijft altijd leuk om de familie en oude vrienden weer eens in levende lijve te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten