Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

zondag 16 maart 2014

En weer een week voorbij

De tijd vliegt voorbij. De afgelopen week was een vrij gewone week, met de gewone bezigheden.
Loreena heeft het wat drukker met het korps nu, want 4 april spelen ze op de Nationale Kampioenschappen in Trondheim. Het korps speelt nu in de 4e klasse en de bedoeling is natuurlijk dat ze in ieder geval in de 4e klasse blijven en liever nog een klasse hoger. Dus veel extra oefenavonden en een seminar, zoals afgelopen weekend. Loreena is gisteren (zaterdag) niet geweest, maar vandaag was de hele dag onder de pannen.

De klas van Tino mocht/moest afgelopen week de 8e klassers begeleiden met het paardrijden. Elk jaar mogen alle 8e klassers uit de regio op Storsteigen komen kijken. Hieronder wat foto's die ik van Facebook heb geplukt:








Afgelopen vrijdagavond waren we uitgenodigd op de verjaardag van Matthew, een engelse jongeman die even 3 maanden in Tolga woont. Hij heeft in deze periode een praktijkplaats bij Magnar Storbekken. Magnar maakt natuurinstrumenten van o.a. hoorn. Ook Matthew's vriendin Maria is meegekomen en ze zitten beiden op yoga bij mij en ook op het koor. Afgelopen vrijdag werd Matthew 26 en wij waren dus uitgenodigd, evenals Magnar en zijn partner. Een klein gezelschap dus. Zaterdag zijn Matthew en Maria bij ons op bezoek geweest en hebben we ze oerhollandse hutspot voorgeschoteld, wat gelukkig in de smaak viel.

Afgelopen week heeft het flink gedooid, maar vrijdagavond is het gaan sneeuwen en is de temperatuur weer onder nul gedoken. Het heeft bijna de hele zaterdag en ook zondagnacht nog gesneeuwd. Vandaag was het overdag droog, maar eind van de middag begon het weer te sneeuwen en er is nu zo'n 20 cm gevallen. In Tolga lag er wat minder, maar ook daar is het weer wit. Nu maar hopen dat de skiloipes hier in Vingelen de komende dagen weer getrokken worden, want dan kunnen we nog even langlaufen.

Hieronder de link naar een filmpje, genomen vanuit de auto onderweg van Vingelen naar Tolga over de oude weg afgelopen zaterdag:

http://youtu.be/AkQ0rSU2joU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten