Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

woensdag 25 maart 2015

Concert en sterfgeval

Afgelopen zaterdag hadden Loreena en ik met Sneppen een concert in Røros met feest achteraf. Hier een samenvattend filmpje van het concert. Het concert werd georganiseerd door Bergstadkor uit Røros en Sneppen en de Røros Sangforening werkten mee. Sneppen is te zien vanaf 3.47 minuten. In het begin zingen alle koren gezamenlijk.

http://www.retten.no/tv/Tre_kor_leverte_v_rstemninger-3-978477F1.html

Achteraf was er een etentje met dansfeest. Loreena en ik zouden er eerst niet heengaan, omdat het te duur was voor ons. Maar de koorleden vonden dat dat niet kon, dat hun nieuwbakken voorzitster niet kon vanwege geldtekort. Dus zijn ze met de pet rondgegaan en konden we dus toch mee! Ik vond het een heel warm gebaar. En we hebben beiden zodoende een ontzettend leuke avond gehad met veel dansen, zoals hieronder te zien op een niet erg duidelijke foto van Loreena:


Het werd zodoende een latertje en we waren om kwart over 2 's nachts pas thuis.

Vorige week donderdagavond mocht ik een yogaworkshop geven aan het personeel van de kinderopvang in Tolga. We begonnen eerst met een lekkere vissoep, klaargemaakt door Astrid, 1 van mijn yogaleerlingen in Os. En daarna de workshop, die ontspannen verliep.

Vorige week verliep verder rustig, met de normale activiteiten zoals koorrepetitie, yogalessen, school en solliciteren.

Afgelopen maandagavond is de yogacursus in Vingelen van start gegaan met 13 deelnemers. Super, de inkomsten hiervan kunnen we goed gebruiken. Matjo heeft 10 april a.s. een sollicitatiegesprek bij de spoorbanen in Røros. Er hadden 22 mensen gesolliciteerd en 7 zijn er uitgenodigd voor een gesprek. Fingers crossed!

Het weer hier de laatste week: overdag veelal zon en temperaturen boven nul tot zo'n graad of 7. 's Nachts onder nul en de laatste dagen valt er weer regelmatige 10-15 cm sneeuw, die dus overdag voor het grootste deel weer wegdooit.

En vanochtend bereikte ons het droevige bericht dat onze schoonzus Carla is overleden op 57-jarige leeftijd aan kanker. Matjo en Loreena gaan waarschijnlijk naar de begrafenis, dankzij een paar genereuze familieleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten