Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

maandag 31 oktober 2011

In Kristiansand

Gisteren heeft Matjo Loreena en mij naar Kristiansand gebracht. We vertrokken om half 3 ´s middags en waren om 4 uur in het hotel. Na te hebben ingecheck, zijn we met z´n 3tjes gaan eten in het restaurant. Tino had geen zin om mee te gaan, die bleef liever thuis.
Vanochtend met de bus naar Sorlandparken, eerst naar de orthodontist en daarna..........shoppen. Nog wat hobbyspulletjes gekocht bij Pandora, een hele leuke winkel voor creabea´s als wij. Mochten we in Tolga niets te doen hebben, kunnen we daar aan beginnen :-). Rond half 4 waren we weer terug in het hotel. Even wat gegeten en gedronken en toen even naar het treinstation geweest, de kaartjes voor morgen geregeld en toen nog even wat winkels gekeken. Vanavond naar een Varg Veum film kijken (we zijn hier in Noorwegen grote fans geworden van Varg Veum, een detective in Bergen) en hopelijk lekker slapen.
En dan morgen de hele dag in de trein. Om 9.10 de trein van Kristiansand naar Oslo, van Oslo de trein naar Hamar en daar weer overstappen naar Tolga. We hopen om 19.12 uur in Tolga aan te komen.

1 opmerking:

  1. Hoi Colinda,
    Goede reis naar Tolga en veel geluk in "deel 2" van jullie emigratie! Heb even wat plaatjes bekeken van Tolga en dat ziet er echt niet verkeerd uit.
    Groetjes
    Jolande

    BeantwoordenVerwijderen