Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

Gemengd koor Sneppen op 17 mei 2015

vrijdag 24 december 2010

Volgende bezichtiging

Afgelopen maandag nog even bij de makelaar langs geweest. Het blijkt dat de mensen die vorige week vrijdag ons huis hebben bezichtigd, zo enthousiast waren dat ze hun eigen huis gelijk in de verkoop doen, in de hoop dat, zodra hun huis verkocht is, ons huis nog in de verkoop is. Geeft wel een goed gevoel, als mensen zo enthousiast zijn over je huis. Verder dacht de makelaar dat het nu even rustig zou zijn, omdat mensen meer met kerst en de sneeuw bezig zijn en niet direct met het bezichtigen van huizen.

Maar gisteren eind van de middag belde de makelaar dat we volgende week dinsdagmiddag om 16.00 uur weer een bezichtiging hebben! Blijkbaar hebben we dus echt een heel leuk huis. Gelukkig is maandag iedereen thuis, dus kunnen we er met z'n vieren tegenaan om het huis weer helemaal spik en span te maken. Dat scheelt een heleboel stress.

Maar eerst de kerst. Vanavond ga ik zingen met het BZB Vocaal Ensemble, waar ik dus ook in zit, tijdens de kerstnachtdienst in de Martinuskerk in Halsteren. Morgenavond gaan we lekker gourmetten met z'n viertjes en daarna de cadeautjes onder de kerstboom uitpakken en naar een kerstfilm kijken. Misschien dat we 's middags nog even op de koffie gaan bij mijn moeder, als we daar zin in hebben. We houden het lekker rustig, want volgende week wordt weer druk genoeg.

Matjo heeft een plan van aanpak opgezet betreffende het hele sollicitatieproces. In januari gaan we in ieder geval de diploma's laten vertalen. Verder kijken we nu geregeld op de vacaturesites in Noorwegen om ons te orienteren. We hebben afgesproken dat Matjo in eerste instantie een baan gaat zoeken en ik, zodra we in Noorwegen zitten, voorlopig thuis blijf om in de eerste periode de kinderen op te vangen en te helpen met hun noors. Vooral voor Loreena zal dat best moeilijk worden, denken we. Maar misschien dat het ook allemaal heel erg mee gaat vallen. De tijd zal het leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten